Som DRC Frivillig bliver du en del af Danmarks største og en af verdens førende NGO'er. Desuden er vi flere gange blevet kåret som verdens 3. bedste NGO. Som frivillig hos os er du med til at gøre en forskel for sårbare mennesker i ind- og udland, samtidig med at du selv får en masse gode oplevelser. Er du frivillig i DRC Aarhus, er du en del af et fællesskab, som arbejder for at forbedre vilkårene for flygtninge og indvandrere.

 

Som frivillig mødes du med flygtninge og hjælper dem med at få en god start i lokalområdet. Det gør underværker for flygtninges hverdag og styrker deres overskud og tro på fremtiden. Din støtte hjælper flygtninge med at tale bedre dansk, skabe et socialt netværk og med at finde job og uddannelse.

 

Hvad er frivilligt arbejde?

Frivilligt arbejde er defineret som arbejde, man udfører uden tvang og uden løn. I DRC Aarhus spænder det frivillige arbejde bredt og afhænger af, hvilken aktivitet du vælger at blive frivillig i. Som frivillig har du mulighed for at vælge det frivilligjob, der passer bedst til dine kompetencer, tid, interesse og hverdag. Vi har alt fra administrativ arbejde, du ofte kan udføre derhjemme, til lektiehjælp og samtaletræning.
 
Tid er en vigtig faktor, når du overvejer at blive frivillig. De fleste sociale aktiviteter kræver, at du kan binde dig et vis antal timer hver uge over en given periode. Som udgangspunkt, alt efter aktivitet, skal du regne med at bruge et par timer om ugen på frivilligt arbejde. Påtager du dig lederansvar er det typisk mere.
 
Spørgsmål til frivilligt arbejde?
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Hvor kan jeg blive frivillig?
På denne side finder du aktuelle frivilligopslag. Det betyder dog ikke at vores andre aktiviteter ikke har brug for din hjælp. Du kan altid tage direkte kontakt til den pågældende projektkoordinator og høre nærmere.
 
 
Aktuelle jobopslag
Du er altid velkommen til at kontakte en af vores aktiviteter eller Frivilliggruppens bestyrelse mhp. at blive frivillig. Herunder kan du se aktuelle jobopslag fra frivilligaktiviteter, der har tilkendegivet, at de godt kunne bruge flere frivillige.