Hvis du overvejer at blive frivillig i en af Frivilliggruppens aktiviteter, kan du starte med under Aktiviteter at læse noget om, hvad Frivilliggruppen arbejder med. Og du kan se, hvilke aktiviteter der mangler frivillige.

For at blive frivillig skal du:

1) Kontakte kontaktpersonen for den pågældende aktivitet og fortælle at du ønsker at være frivillig. Kontaktpersonens kontaktoplysninger er oplyst på linket for aktiviteten.

2) Herefter aftaler i om at mødes en dag ved aktiviteten.

3) Efterfølgende skal der underskrives en frivilligaftale og en erklæring om, at Dansk Flygtninghjælp må indhente en børneattest. Dette vil koordinatoren for den pågældende aktivitet informere om.

4) Herefter vil man være oprettet som bruger på Frivillignet og modtage informationer om møder, kurser, arrangementer og mere.


Denne folder fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde fortæller noget om tavshedspligt i forbindelse med det frivillige arbejde:
- Folder om tavshedspligt

Du kan læse mere om at være frivillig (inkl Frivilligaftale) her.


Som Frivillig har du mulighed for:

- Deltage i kurser og temamøder

- Deltage i diverse arrangementer

- Få indflydelse via Frivilliggruppen Aarhus (læs mere under "Om Frivilliggruppen Aarhus")

- Få indflydelse i et Udvalg (regionalt og landsdækkende. Læs mere her)

- og meget mere.


Har du yderligere spørgsmål til hvordan man kommer igang som frivillig kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..